CASES.

Online Jungle heeft mee mogen werken aan de nodige mooie projecten. Van online positionering tot een community strategie. En van marketing outsourcing projecten tot het strategisch onderhouden van de social media kanalen en het schrijven van online content.

Royal IHC
Royal IHC
Aangezien Royal IHC hun eigen leerschool heeft, maar de doelgroep niet goed wist te bereiken, heeft Online Jungle onderzoek gedaan en een social media plan van aanpak geschreven. Door de inzet van Instagram en vlogs, wordt nu de juiste doelgroep bereikt.
Elma van Vliet
Elma van Vliet
Elma van Vliet maakt en verkoopt invulboeken over de hele wereld. Hierbij staat het maken, delen en herinneringen centraal. Online Jungle heeft Elma van Vliet geholpen met het opbouwen van een social online community op zowel Instagram als Facebook.
Axoft IT & Telecom
Axoft IT & Telecom
Axoft IT & Telecom huurt Online Jungle in om de online marketing te verzorgen. Om dit zo goed mogelijk te doen, hebben wij eerst onderzoek gedaan naar Axoft en vervolgens een strategisch online marketing geschreven. Op dit moment wordt het plan uitgevoerd.
Dressed Walls
Dressed Walls
Dressed Walls is een bedrijf dat begin 2019 opgericht. Online Jungle heeft (in opdracht van Bureau Loos) meegeholpen aan het positioneringsonderzoek en vervolgens de social media kanalen aangemaakt, ingericht en een content kalender ontwikkeld.
IFFR Rotterdam
IFFR Rotterdam
Tijdens #Mashup2016, IFFR 2017 en IFFR 2018 heeft Vyella van Online Jungle samen met een kleine gezellige groep de social media van het enige echte International Film Festival Rotterdam verzorgd.  
Poké Bowl Original
Poké Bowl Original
Poké Bowl Original is de allereerste Poké shop van de Benelux. Wij hebben onderzoek gedaan naar dit bedrijf en een plan van aanpak geschreven om ervoor te zorgen dat Poké Bowl Original nóg groter en bekender wordt.
Baker's Dough
Baker's Dough
Baker’s Dough is Holland’s First Cookie dough shop. Online Jungle heeft hiervoor de online marketing verzorgd. Van het opstellen van de online strategie tot het bijhouden van de social mediakanalen en het versturen van de nieuwsbrief.
Baker&Moore
Baker&Moore
Baker&Moore is een ontbijt- en lunchzaak in Rotterdam. Online Jungle heeft hiervoor de online marketing verzorgd. Van het opstellen van de online strategie tot het bijhouden van de social kanalen en het versturen van de nieuwsbrief.
Baker's Dough Pastries
Baker's Dough Pastries
Samen met de sales-verantwoordelijke van Baker’s Dough Pastries hebben wij het Baker’s Dough Pastries lanceringsevent georganiseerd. Tijdens dit event waren verschillende influencers, maar ook horeca-eigenaren aanwezig.
Oud-Beijerland Centrum
Oud-Beijerland Centrum
Om het centrum van Oud-Beijerland beter op de kaart te zetten, heeft Online Jungle onderzoek gedaan hoe dit via social media het best gedaan kan worden.
Juice Junkies
Juice Junkies
Juice Junkies Health Addicts is in 2017 opgericht. Online Jungle heeft de ‘Over ons’ geredigeerd en aangepast én namens Juice Junkies drie blogposts geschreven, die op de Juice Junkies website gepubliceerd zijn.
Juwelier van Moorsel
Juwelier van Moorsel
Vanwege een grote verbouwing én een nieuwe collectie heeft Online Jungle in opdracht van Juwelier van Moorsel een artikel geschreven voor op de website van Hoeksch Nieuws.