CREATE YOUR STORY.

Hoe mooi je huisstijl of foto’s ook zijn, jouw website en social media kanalen zijn pas compleet met pakkende teksten. Heb je daarom geen know how of inspiratie om aantrekkelijke teksten te schrijven. Als ervaren copywriters en SEO-experts gaan wij graag voor jou aan de slag!

Redigeren.

Ben je zelf aan de slag gegaan met teksten, maar wil je er zéker van zijn dat er geen spel-, taal- of typefout meer te bekennen is? Laat je teksten dan door ons redigeren. Wij halen niet alleen de fouten eruit, maar zorgen ook voor goede interpunctie én dat jouw teksten aantrekkelijk worden om te lezen.

Optimaliseren.

Zijn jouw huidige teksten toe aan een update? Laat jouw teksten dan door ons optimaliseren. Voordat we met de teksten aan de slag gaan, vertel jij ons meer over jouw business en welke teksten niet meer kloppen. Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw teksten om ervoor te zorgen dat ze weer helemaal up-to-date zijn en jij er de komende tijd weer tegenaan kan!

From scratch.

Hiermee bedoelen we dat we vanaf het blanco A4tje aan slag gaan. Om ervoor te zorgen dat alles wat in jouw hoofd zit op papier komt, gaan we eerst met jou in gesprek. Vervolgens gaan we aan het werk om ervoor te zorgen dat jouw businessplannen omgetoverd worden tot aantrekkelijke teksten.

SEO – Webtekst optimalisatie

Wil jij hoger komen te staan in Google? Gratis verkeer krijgen dankzij goede teksten? Dat kan met een ijzersterke SEO-strategie! Wanneer jouw website SEO optimaal is, bereik jij via Google jouw ideale klant zónder dat Google daar geld voor vraagt. De zoekmachine van Google wil namelijk zijn gebruikers zo goed mogelijk helpen door ze het allerbeste resultaat geven voor zijn of haar zoekwoorden.

SEO webteksten Online Jungle

Wat is SEO?

Letterlijk vertaald vanuit het Engels betekent het ‘Search Engine Optimalization’, wat in het Nederlands zoekwoorden optimalisatie betekent. Een goede SEO-strategie zorgt ervoor dat jij na een tijd, afhankelijk van de huidige status van je website, bovenaan komt te staan in Google bij relevante zoekwoorden. SEO kan je toepassen voor blogs, landingspagina’s, webteksten en productpagina’s. Hoe meer tijd en energie je stopt in SEO, hoe sneller je bovenaan zal komen te staan.

Onze aanpak

Net zoals elke tekstschrijver, is ook elke SEO-schrijver anders. Onze SEO-schrijvers zijn allemaal begonnen als tekstschrijver en denken daarom bij het schrijven van de tekst niet alleen aan Google, maar ook aan de lezers. Het is de kunst om de perfecte balans te vinden tussen de behoeftes van Google en de lezer. Een uitgebreide SEO-strategie bestaat bij ons uit vier stappen:

SEO strategie

  • Doelgroeponderzoek: wij doen een doelgroeponderzoek zodat onze teksten aantrekkelijk zijn voor jouw ideale doelgroep.

  • Zoekwoordenonderzoek: wij onderzoeken welke zoekwoorden relevant zijn voor jouw product of dienst én bij welke zoekwoorden we de concurrentie kunnen verslaan.

  • Content creatie: Google houdt ervan als je website up to date is en hoe meer Google jouw website waardeert, hoe sneller hij jouw website bovenaan zet. Nieuwe content creatie door middel van bijvoorbeeld blogs is een must. Samen kijken we naar de mogelijkheden voor nieuwe content met doel om meer verkoop te gaan realiseren.

  • Link building strategie: een linkbuildingstrategie bestaat uit twee delen. Het eerste deel gaat over de links die op jouw website staan. Je moet zorgen dat je strategisch linkt naar jouw eigen pagina’s en die van anderen. Het tweede deel bestaat uit links die jouw website ontvangt van andere sites. Hoe meer relevante links jij krijgt vanuit andere domeinen, hoe sterker jouw website wordt in de ogen van Google. Wij zorgen ervoor dat beide delen van de link building strategie op orde komen.

Dit zijn dé vier kernwaardes voor SEO schrijven. Natuurlijk kan het zo zijn dat jij al bezig bent geweest met een paar stappen en daarom is elke strategie bij ons op maat. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in.