CREATE YOUR STORY.

Hoe mooi je huisstijl of foto’s ook zijn, jouw website en social media kanalen zijn pas compleet met pakkende teksten. Heb je daarom geen know how of inspiratie om aantrekkelijke teksten te schrijven. Of wil je je teksten graag laten redigeren, zodat ze niet alleen foutloos zijn, maar ook nog eens goed scoren in Google? Dan ben je bij Online Jungle aan het juiste adres.

SEO

Online Jungle zorgt ervoor dat jouw webteksten SEO aangeleverd worden. Dit houdt in dat de teksten zo geschreven worden dat Google ze aantrekkelijk vindt. Hierdoor zijn de webteksten niet alleen aantrekkelijk voor jouw doelgroep, maar zullen ze ook nog eens hoger scoren in Google! #winwin!

Zoekwoordenonderzoek

Voordat wij aan de slag gaan met jouw webteksten, houden wij eerst een zoekwoordenonderzoek. Tijdens dit onderzoek gaan wij op zoek naar woorden uit jouw branche waar veel op gegoogled wordt én waar jij je in kunt onderscheiden. Wij zorgen ervoor dat deze woorden op de juiste manier verwerkt worden, waardoor er meer traffic gegenereerd zal worden naar jouw website.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!