IT’S TIME TO GO SOCIAL.

Droom jij ook van meer naamsbekendheid en een hogere omzet?

Je kunt dit bereiken door jouw online zichtbaarheid te vergroter. Maar je zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat er behoorlijk wat tijd in social media gaat zitten en dat je pas écht resultaten kunt boeken als er onderzoek aan vooraf gaat en een strategisch plan van aanpak op wordt gesteld.

Wij helpen je hier maar al te graag mee door onderzoek te doen naar jouw bedrijf en vervolgens de social media kanalen van jouw bedrijf te onderhouden. Hierdoor heb jij geen zorgen meer om de social media kanalen en heb je éxtra tijd over om je te focussen op jouw business.

Werkwijze

Hieronder lees je de stappen die doorlopen zullen worden zodra Online Jungle de social media bedrijfspagina’s gaat beheren.

1. Brainstormsessie.

In de voorbereidingsfase willen we een eerste indruk krijgen van jouw bedrijf. Wat is het verhaal achter het bedrijf? In deze brainstormsessie brengen we zoveel mogelijk in kaart, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met de optimalisatie van de social mediakanalen.

2. Doelgroeponderzoek.

Wie is jouw doelgroep? Vervolgens zal onderzocht worden hoe deze doelgroep het beste bereikt kan worden.

3. Strategiebepaling.

Tijdens deze fase wordt bepaald welke koers er gevaren zal gaan worden.

4. Hashtagonderzoek.

Tijdens het hashtagonderzoek wordt onderzocht welke hashtags het beste bij de doelgroep en de strategie passen, om een zo groot mogelijke groep te bereiken.

5. Contentcreatie.

De strategie is bepaald en het hashtag onderzoek gedaan. Nu is het tijd voor actie! Daarom gaan we aan de slag met een thematische contentkalender waarbij teksten worden geschreven die de aandacht trekken, zodat jij opvalt in de massa!

6. Content check.

Voordat we de berichten plaatsen, krijg je de mogelijkheid om de content te checken. Vooral in de beginfase is dit van belang.

7. Updates.

Voor het einde van de maand vragen wij je om updates. Wat speelt er in de markt, wat speelt er binnen jouw bedrijf? Zijn er evenementen waar wij rekening mee kunnen houden? Etc.

8. Tussentijdse optimalisatie.

Tussentijds wordt het kanaal geoptimaliseerd. Hiermee wordt bedoeld dat het kanaal up-to-date wordt gehouden. (Het aanmaken van kopjes bij Instastories, het ontwerpen en veranderen van de omslagafbeelding en de bio tekst/URL etc.)

9. Maandelijkse rapportage.

Aan het eind van de maand ontvang je een overzicht met de behaalde resultaten.

Bekijk hier de pakketten & tarieven.