“THE KEY” IS EEN JUISTE STRATEGIE! 

Of je ons nu nodig hebt voor jouw social media onderhoud, marketing outsourcing of bepaalde campagnes. We beginnen altijd met marketing strategie bepaling. Hierbij wordt onderzoek gedaan naar jouw bedrijf en gekeken naar de huidige positie in de markt. Of het nu om een nieuw bedrijf gaat of om een bedrijf dat al jaren bestaat. We kunnen pas écht aan de slag met een plan van aanpak als de strategie bepaald is.

Brainstormsessie.

We doen dit door te beginnen met een brainstormsessie. Er wordt een (online) afspraak ingepland waarbij wij zoveel mogelijk te weten willen komen over jouw bedrijf. Wat zijn jouw missie en visie, doelstellingen en wat denk jij dat jouw huidige doelgroep is?

Onderzoek.

Aan de hand van deze informatie duiken wij dieper in jouw bedrijf. We onderzoeken wie jouw concurrenten zijn. Kijken wat jouw bedrijf van hen kan leren, of wat je absoluut niet hetzelfde moet gaan doen als jouw concurrenten. Dankzij doelgroepanalyse wordt een buyer persona opgemaakt. De customer journey doorlopen, de strategie bepaald en last but not least een marketing funnel opgesteld. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar is wel de juiste methode om een marketingcampagne succesvol te maken. En wij helpen je hier maar al te graag bij!

Doeltreffende marketingcampagne!