fbpx
loader image

Coffee consultancy.

ONLINE MARKETING COFFEE CONSULTANCY.

Heb je zelf de nodige online ideeën en wil je hier graag over sparren? Of ben je op dit moment nog niet online actief en wil je advies over hoe je dit het beste aan kunt gaan pakken? Boek dan nu een Online Marketing Coffee Consultancy afspraak.

Waar vinden de koffiemeetings plaats?

Bij ons op kantoor in Oud-Beijerland

Wanneer?

Wij hebben hier geen vaste momenten voor. Heb je interesse in Online Marketing Coffee Consultancy dan zal er een afspraak ingepland worden.

Quanto Costa?

Een Coffee Consultancy kost 396,- (ex. BTW)  (Dit is op basis van research naar jouw bedrijf, 1,5 uur Coffee Consultancy, advies en 30 minuten Skype call.)

1. Voordat de koffiemeeting van start gaat vul jij een korte vragenlijst in. Hierin vertel je ons niet alleen wat je online struggles zijn en wat je online graag beter zou willen doen, maar vertel je ook waarvan je denkt dat je op dit moment al súpergoed doet.

2. Vervolgens verdiepen wij ons in jouw bedrijf. Dit doen we onder andere door jouw social mediakanalen én je website met een kritische blik te bekijken. Wanneer dit gebeurd is, doen wij onderzoek naar jouw doelgroep en nemen we een kijkje over de schutting bij jouw concurrenten.

3. Nadat wij klaar zijn met dit onderzoek wordt er een afspraak ingepland. Onder het genot van een goed gezette kop koffie worden de onlineactiviteiten van jouw bedrijf in 1,5 uur doorlopen. Wij delen onze kennis en adviseren jou hoe je het online beter (óf nóg beter dan je al doet) aan kunt gaan pakken.

4. Na 1,5 uur koffiedrinken en brainstormen ga je terug naar kantoor (of naar huis) met een schat aan nieuwe kennis en inzichten om jouw online zichtbaarheid te vergroten!

5. Maar dat is nog niet alles. Nu moet jij zelf aan de bak! Twee weken na je Coffee Consultancy plannen wij een Skype call in om door te nemen wat jij allemaal met de waardevolle tips hebt gedaan, om ervoor te zorgen om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Dit is niet alleen een goede stok achter de deur om alle tips & tricks gelijk toe te gaan passen, maar je hebt ook nog eens tijd om tijdens deze call de laatse vragen die je nog hebt gelijk te stellen!

Ontvang een fairtrade Online Jungle notebook gemaakt van olifantenpoep cadeau tijdens Coffee Consultancy!

DIT WIL IK!

Scroll to Top
Chat openen
Neem contact op