ABOUT.

Wij zijn een online marketing bedrijf die je helpt om je digitaal beter te positioneren. Dit doen wij door al onze kennis en kunde digitaal toe te passen bij jouw bedrijf én uiteraard met je te delen! 

De wereld van online marketing verandert continu. Een goede online marketeer is daarom nóóit uitgeleerd!

Wij houden de laatste online trends in de gaten, volgen de nodige webinars, seminars en trainingen om vervolgens al deze digitale kennis met jou te delen!

Maar wie zijn wij? 

Wij zijn Online Jungle, aangenaam!

Voordat Online Jungle Online Jungle was, heette het VIA VYELLA. VIA VYELLA werd in 2015 opgericht door Vyella Kaptein. Na drie jaar onder haar eigen naam geopereerd te hebben, werd het tijd voor verandering! Dit omdat haar bedrijf steeds meer begon te groeien. Én omdat ze begon te dromen naar groter, meer en ze het stiekem een beetje raar zou vinden als een toekomstige collega de telefoon op zou nemen met “Goedemiddag met .. van Vyella”. Alsof haar collega’s haar bezit zouden zijn. Daarom had ze zoiets van we gooien het roer om! Wat begon met een idee in haar hoofd, werd al snel een plan van aanpak en vervolgens uitgewerkt. En nu voilà heet VIA VYELLA geen VIA VYELLA meer, maar Online Jungle!

Waarom Online Jungle?

Het verhaal achter de naam Online Jungle is eigenlijk best grappig. Vyella heeft een geheim Pinterest bord waar ze alles in pint wat ze mooi vindt. Toen ze er doorheen scrolde zag ze planten, planten en nog eens planten. Want ja, daar houdt ze nu eenmaal van. Door hier naar te kijken zakte de moed haar in de schoenen, want ‘Wat hebben planten en Online Marketing met elkaar te maken?’. Een fractie van een seconde later veranderde haar mood van hopeloos naar geniaal en had ze ‘t! ‘Online Jungle, dat moet het worden!’.

De naam was verzonnen, maar is dit wel een slimme zet? Daarom vond er uiteraard eerst de nodige marketing onderzoek plaats. Zijn er al bedrijven die Online Jungle heten? Is de URL nog vrij? Is dit een strategische naam? Na dit allemaal onderzocht te hebben, bleek het allemaal mogelijk te zijn! Zij ging aan de slag met een nieuwe huisstijl, website, paste de naam van de zakelijke bankrekening aan én Kvk aan én last but not least organiseerde een feestje om dit allemaal te vieren! Waar uiteraard de nodige jungle props bij aanwezig waren!