Ik zorg ervoor dat jij door de bomen het bos weer ziet in de online jungle!

Oprichter van Online Jungle is me, Vyella Kaptein! Ik ben gek op alles wat met online te maken heeft, tekstschrijver én met deze twee facetten help ik jou maar al te graag om jouw online zichtbaarheid te vergroten!

De kans is namelijk groot dat jij zelf een poging hebt gewaagd op het world WILD web. Om te beginnen heb je een website gebouwd of laten bouwen. Vervolgens ben je aan de slag gegaan met het aanmaken van social mediapagina’s. Maar van welke social mediakanalen maakt jouw doelgroep gebruik? En wat voor informatie moet je op welke kanalen plaatsen? Ik zorg ervoor dat jij door de bomen het bos weer ziet in de online jungle, zodat jij je bezig kunt houden met de kern van jouw onderneming.

Daar komt nog eens bij dat niets zo veranderlijk is als online. Ik hou de laatste onlinetrends in de gaten, volg de nodige webinars, seminars en trainingen om vervolgens al deze kennis toe te passen op jouw bedrijf!

Maar hoe kun jij de online zichtbaarheid van mijn bedrijf vergroten?

Dit doe ik door onderzoek te doen naar de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Welke informatie staat er op jouw website of moet er op jouw website geplaatst worden? Maak je al gebruik van social media? Wie is jouw doelgroep? Wat gaat er goed? Wat gaat er minder goed? Ga zo maar door. Hierna ga ik aan de slag met een strategisch plan van aanpak, waarna ik advies uitbreng. Het kan namelijk zomaar zijn dat jij denkt dat je webteksten helemaal kloppen, maar dat het voor mij totaal niet duidelijk is wat jouw bedrijf precies aanbiedt. Ik zal dan adviseren om je webteksten aan te passen.

Vervolgens gaan we het hebben over jouw uitingen op social media. Ik ga met je in gesprek en indien nodig worden er foto’s en/of videobeelden geschoten bij jou locatie, zodat deze bij kunnen staan om jouw online zichtbaarheid te vergroten. Hierna is het tijd voor actie! Aan de hand van een op maat opgestelde content kalender is het tijd to go social. Gestructureerd worden er op vastgestelde tijden posts online geplaatst, waarbij de interactie op wordt gezocht met jouw doelgroep. Na verloop van tijd zul je zien dat de volgers, likes en engagement toeneemt wat leidt tot meer verkopen en naamsbekendheid.

Meer over Vyella

  • Ik ben online marketeer, tekstschrijver, maar stiekem ook grafisch ontwerper. Hierdoor kan ik niet alleen een strategisch online marketingplan aanbieden en uitvoeren, maar er ook voor zorgen dat de teksten aantrekkelijk en goedgeschreven zijn én alles er visueel mooi uitziet!
  • Met een passie voor ondernemer help ik andere ondernemers door onderzoek te doen naar hun online activiteiten en met hen in gesprek te gaan tijdens Coffee Consultancy.
  • Ik ben een people person en hou van persoonlijk contact. Als je daarom contact opneemt met Online Jungle, dan zul je altijd een persoonlijke reactie van mij ontvangen.

  • Door mijn netwerk met vele goede professionals, heb ik er expres voor gekozen om geen vaste fotograaf, videograaf of webdesigner aan te nemen. Ik ga aan de slag met een plan van aanpak en schakel als projectmanager vervolgens freelancers in die bij jouw bedrijf en huisstijl passen. Zo wordt er optimale kwaliteit geleverd dat speciaal voor jouw bedrijf ontwikkeld is en waarmee jij je kunt onderscheiden.
  • Het internet staat vol met internet marketingjargon en vaak onbegrijpelijke termen. Ik zorg er graag voor dat marketing begrijpelijk wordt voor iedereen.
  • Naast orde aanbrengen in de online jungle vind ik het behoud van de “offline” jungle toevallig ook heel erg belangrijk. Daarom denk ik als extra service altijd mee over verduurzaming.

  • Ik ben een Apple lover! Macbook, Iphone, iPad,.. Yes, Mr. Jobs got me hooked!
  • Le boyfriend en ik knappen samen een huis op uit 1900 in het altijd gezellige Oud-Beijerland. (Benieuwd? Het is te volgen via m’n stories en highlights op m’n persoonlijke Instagramkanaal.)

  • In dat kleine beetje tijd dat ik nog over heb, reis ik graag de wereld rond.

Wil jij online rocken? Neem dan vrijblijvend contact op of schrijf je in voor de gratis social check!